Simon Dyngby Walther CEO, Partner Læs mere
Kasper Kristensen Senior Developer Læs mere
Thomas Bangsø CTO, Partner Læs mere
Mission
Vision
Værdier
Mission

Vi vil designe og udvikle Danmarks flotteste og mest funktionelle e-handelsløsninger. Vi er et team bestående af webdesignere og udviklere, hvor vores kernekompetencer- og uddannelsesbaggrund er design, webprogrammering og softwareprogrammering.

Vi skaber e-handelsløsninger som konverterer besøgende til kunder, via visuelle universer målrettet det rette kundesegment.

Vores digitale aftryk skal afspejle vores mission, vision og værdier, og det skal kunne ses i kvaliteten på vores leverede produkter.


Vision

Vi vil være det mest attraktive e-handelsbureauet når der skal udføres design, udvikling, automatisering og efterfølgende optimering til webshop. Der er fart på den digitale verden, hvorfor nysgerrig på ny læring og omstillingsparathed er nøgleord i virksomheden.


Værdier

Vores fælles værdier i Bewise er at være rummelig, passioneret og ambitiøs. Værdierne udtrykker det, vi er, det, vi står for, og måden, vi gør tingene på.


Rummelig

Hos Bewise er der plads til forskellighed. Vi værdsætter diversitet i fællesskabet, og er af den overbevisning, at det bidrager positivt til vores personales personlige udvikling, som kan mærkes helt ude ved kunderne.

Passioneret

Vi tager både hjertet og hjernen med på job. Vi brænder for e-handel hele økosystemet rundt om. Passion er omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør.

Ambitiøs

Vi er her for at skabe resultater med kunderne. Vi tør gå forrest, hvor andre ser an. Som virksomhed er vi ambitiøse, og vi tør stille høje krav til os selv, men også til vores kunder. I den sammenhæng er ny viden og omstillingsparathed vigtige nøgleord i virksomheden.

Jens Kvist UX Designer / Frontend developer Læs mere
Thomas Thomassen UX Designer / Frontend developer Læs mere
Nicklas Sigen Welle Senior Developer Læs mere
LukLuk
Simon Dyngby Walther CEO & Partner
Simon har 15 års erfaring i UX-design, konveteringsoptimering og strategisk rådgivning indenfor e-handel. Udover kompetencer indenfor udvikling af e-handelsløsninger, har Simon selv været med til at skabe en af danmarks største mobil accessories butikker, inCover. inCover opererede i 9 lande, og blev betragtet som danmarks næststørste. Fra kælder-virksomhed på 10m2, til 700m2 eget lager i nordens paris, Aalborg.


Simon har blandt andet erfaring med:
Strategisk rådgivning Konverteringsoptimering Pagespeed optimering Design og UX
LukLuk
Kasper Kristensen Senior Developer
Kasper er senior developer med mere end 10 års erfaring i udvikling. Med et brændende hjerte og en galoperende hjerne, udvikler Kasper system-integrationer for vores kunder. Kasper sidder med API integrationer, økonomisystemer og meget mere.


Kasper har blandt andet erfaring med:
Economic integrationer API integrationer Dropshipping integrationer Shipping integrationer
LukLuk
Thomas Bangsø CTO & Partner
Thomas er vores CTO og frontend udvikler. Med over 15 års erfaring i design, udvikling og programmering, er Thomas vores DanDomain ekspert, uden sammenligning. Thomas nørder alle aspekter indenfor e-handel og udvikling, så tøv ikke med at kontakte ham for en snak.


Thomas har blandt andet erfaring med:
Design og visuel identitet Frontend udvikling Programmering Teksnisk rådgivning
LukLuk
Jens Kvist UX Designer / Frontend developer
Jens lever og ånder for frontend udvikling. Han har i over 10 år abrejde med hele Adobe pakken, og brænder for det visuelle udtryk. Jens er også specialiseret i frontend programmering.


Jens har blandt andet erfaring med:
Design og UX Konverteringsoptimering Logo Programmering
LukLuk
Jacob Jensen Senior Developer
Jacob er senior developer med mere end 8 års erfaring i programmering og backend-udvikling. Jacob er vores go-to mand, når der skal udtænkes komplekse løsninger. For Jacob er ingen udfordring for stor. Med et altid løsningorienteret mindset, er ingen opgave for kompleks.


Jacob har blandt andet erfaring med:
Automatisering af processor API integrationer Dropshipping integrationer Backend udvikling
LukLuk
Thomas Thomassen UX Designer / Frontend developer
Thomas nørder frontend udvikling til han går i seng. Thomas elsker alt fra design og visuel identitet, til javascript baseret frontend opgaver.


Thomas har blandt andet erfaring med:
Design og UX Konverteringsoptimering Logo Programmering
LukLuk
Nicklas Sigen Welle Senior Developer
Nicklas er senior developer med mere end 12 års erfaring i udvikling. Nicklas er vores app udvikler til DanDomain appstore. Han bygger "awesome features" til jer shopejerer.


Nicklas har blandt andet erfaring med:
API integrationer APP udvikling Dropshipping integrationer Database / Server
let´s bewise
together
Illustration
Lad os samle brikkerne!
Vi starter med en snak...
LukLuk
Vi hjælper dig....

Vi har hjulpet nogle af danmarks førende e-commerces til success, så hvorfor ikke trække på vores erfaring? Lad os komme igang...

7199 2207

Bewise ApS
P. Nørkjærs Plads 4, 9800 Hjørring
CVR: 38171658
info@bewise.dk