Design &
udvikling

Vi er et digitalt ehandelsbureau, der har skabt mange vækstrejser i over 15 år.

Med vores erfaring i DanDomain webshopsystem, arbejder vi til dagligt med mange forskellige brancher, såsom mode, industri og detail.

Vi er et helt hold af design- og technørder, der alle brænder for at skabe ehandelsløsninger, hvor brugervenlighed, æstetik og salgsoptimering går op i en højere enhed.

Design og udvikling til DanDomain Webshop
Design

Det visuelle udtryk er det første dine kunder møder. Sammenlign det med indretning i en fysisk butik. Det skal være lækkert, intuitivt & brugervenligt.

Hos Bewise arbejder vores designere på tværs af kompetencer, hvilket sikrer dig det bedste resultat. Vores glæde, stolthed og ekstrem nysgerrighed indenfor branchen, sikrer at vi hele tiden er med på beatet.

Backend-udvikling

Vi programmerer og udvikler backend-systemer til mange forskellige formål. Vores "tech-nørder" elsker udfordringer, så tøv ikke med at kontakte os.

Eksterne som interne integrationer er en af vores kerne kompetencer. Vi har adskillige år udviklet integrationer til økonomisystemer, kassesystemer, dropshipping-leverandører m.m.

Står I overfor en mulig integration til et ekstern system, så er vi den rette til at løse udvikling og hosting.

Integrationer

Automatising af arbejdsprocessor kan frigive hænder i din virksomhed. Har I processor i dag, som ofte gentager sig, så kan en automatisering være et effektivt skridt i en vækstrejse.

Automatisering af en arbejdsproces er en éngangsudgift, og I vil efterfølgende kunne bruge jeres bemanding til andre værdiskabende opgaver i virksomheden.

Automatisering
“Vi har igennem de sidste 8 år samarbejdet med Bewise med stor tilfredshed. Bewise løser vores design- og udviklingsopgaver til perfektion. Vi kan varmt anbefale at benytte Bewise som en partner til generel e-handelsrelateret opgaver.”
Mia GrønningIndehaver, Parcellet
let´s bewise
together
Illustration
Lad os samle brikkerne!
Vi starter med en snak...
LukLuk
Vi hjælper dig....

Vi har hjulpet nogle af danmarks førende e-commerces til success, så hvorfor ikke trække på vores erfaring? Lad os komme igang...

7199 2207

Bewise ApS
P. Nørkjærs Plads 4, 9800 Hjørring
CVR: 38171658
info@bewise.dk