Udvidelser til DanDomain webshop

Du kan til hver en tid, udvide din DanDomain webshop med nye funktioner. Vi har gennem tiden udviklet en hel del nyttige funktioner, som kan skabe mérsalg på din webshop.

 • Nyhed

  Klarna Checkout & Payments

  Vores Klarna Checkout & Payments integration giver dig mulighed for at tilbyde denne populære betalingsløsning til dine kunder.

  Flere end 25% i Sverige benytter Klarna, og er derfor et must-have hvis du ønsker at være tilstede her.

  Læs mere her
 • Nyhed

  LiveSearch - Intelligent søgemaskine

  Vores LiveSearch modul til DanDomain webshop er den bedste søgemaskine du kan få til din webshop. Vi giver dig fleksibiliteten til at bestemme hvilke søgeresultater dine kunder skal se.

  Søgeresultaterne vil komme i takt med kunderne skriver i søgefeltet.
 • Nyhed

  E-conomic integration

  Integrer din DanDomain webshop med E-conomic. Vi har gjort det nemt for dig at bogføre ordrer fra din webshop.

  Det hele er automatiseret med vores e-conomic modul.
 • Populær

  Julekalender 2021

  Vi gentager sidste års kæmpe succes. Bestil vores julekalender 2017, og engager dine kunder i din butik.

  Gør det muligt for dine besøgende at tilmelde sig julekalender og vind præmier.

  Bestil den med ét klik i APPSTORE i din webshop eller send en mail til info@bewise.dk
 • Populær

  Clerk opsætning

  Få Clerk intelligent produktvisning på din DanDomain webshop.

  Øg din konverteringsrate ved at vise personaliseret produkter for dine kunder.

  Vi står for hele din Clerk integration fra start til slut.
 • Populær

  Google/Facebook Feed

  Pris 2.495 DKK
  Hosting, 500 kr./år
  Gør det muligt at optimere dit Google og Facebook feed med vores modul.

  I modsat til DanDomains eget feed, kan du her opsætte regler og filtre, så du til sidst ender op med præcis det feed du ønsker.

  Dette er et must for at få et succesfuldt feed. Ring og hør nærmere og se en demo.
 • Nyhed

  Point / loyalitetssystem

  249,00 / mdr.
  Vi har lavet en kundeklub-ordning hvor dine kunder kan optjene "point" hver gang de handler. Kunderne kan bruge point til næste køb. En slags loyalitetsklub som H&M og mange andre.

  Formålet er at holde på kunderne, så det ikke er nødvendigt gang på gang at hente kunderne via AdWords, Facebook annoncer mv.
 • Nyhed

  Nyheds nedtælling

  Modulet her laver en synlig "Tilbudet udløbet om xx timer - xx min. - xx sek." på produktkortet.

  Det hele foregår automatisk, da vi tager udgangspunkt i "perioder".

  Formålet er at skabe øget konvertering.
 • SMSit.dk integration

  Giv dine kunder mulighed for at tilmelde sig jeres SMS-nyhedsbrev/klub via checkout eller tilmeldingsformular på webshoppen. Opret en gratis konto hos SMSit.dk og betal kun for de SMS'er du sender.
 • Quick-søgning fra forsiden

  Har du meterlange produktmenuer, med rigtig undergrupper, kan det være oplagt at lade kunden guide sig selv hen, en helt specifik produktgruppe.
 • YouTube videoer på varekortet

  Med denne funktion, kan du blot indtaste Youtube adresser til videoer i din produktbeskrivelser - vises thumbnails for videoerne helt automatisk og videoerne afspilles i et flot overlay på siden eller der hvor produktbillederne vises. Med visning af videoer på siden side, opnår du en længere sidevisning og undgår at fylde produktkortet med store indlejrede video-afspillere.
 • Forside produkt-karrusel

  Udnyt pladsen og fang opmærksomheden. Med denne responsive produktkarusel, kan du vises forsideprodukter, mest sete, mest solgte eller noget helt tredje som f.eks. logoer/brands. På touch-enheder er det muligt at bladre, ved blot at swipe fingeren.
 • Visning af næste afsendelsestidspunkt

  Kunderne vil gerne vide, hvornår de kan få varen leveret og med denne funktion, kan I oplyse hvornår ordren vil blive afsendt, eller hvornår I forventer at den vil blive leveret på adressen. I kan sætte et klokkeslæt for seneste bestillingstidspunkt, for hver dag ugen.
 • Populær

  MailChimp integration

  Med denne integration får du en pæn tilmeldingsformular til dit MailChimp nyhedsbrev samt mulighed for, at kunden kan tilmelde sig nyhedsbrevet under checkout. Funktionen kan med fordel anvendes, til straks at afsende en rabatkode til kunden, straks efter tilmelding til nyhedsbrevet.
 • Fly-to-basket

  Denne effekt gør, at varer der tilføjes til kurven, nærmest "flyver" op i kurven. På denne måde, bliver kunden gjort endnu mere opmærksom på hvor der skal klikkes, når ordren skal færdiggøres.
 • Aktiv minikurv

  Gør det hurtigt og nemt for kunden, at se hvilke varer der er lagt i kurven, uden sideskift. Når en vare lægges i kurven, vises kurvens indhold kortvarigt, for at indikere ændringen. Føres musen over kurven igen, vises indholdet. Denne udvidelse gør, at kunden slipper for at forlade siden for at se indholdet i kurven.
 • Informationsbar

  Holder i ferielukket, udsalg eller ønsker I måske blot at give en vigtig besked til jeres kunder, er informationsbaren den oplagte udvidelse til jeres shop. Informationsbaren kan indstilles med start- og slutdato. Den besøgende kan vælge at skjule informationsbaren, når budskabet er fanget.
 • Dropdown-megamenu

  Udnyt pladsen i din webshop og få integreret din produktmenu i toppen af siden. Vores dropdown-menu viser automatisk grupper med mange underpunkter, i flere kolonner. Har du mere end 2 produktgruppeniveauer i din shop, kan du tilkøbe visning af den aktive gruppe og den underpunkter, i varelistens venstre side.
 • Spørg til varen

  Kender du det, at kunden ringer eller skriver, og tror at du kan se hvad han ser på sin skærm? Med denne funktion, kan kunden fra varekortet skrive og spørge indtil en vare, helt uden selv at skulle oplyse webadresse, varenummer eller lignende. Når kunden skriver til jer via formularen, medsendes varenavn, webadresse og varenummer automatisk i mailen og I kan lynhurtigt svare tilbage.
 • Populær

  Avancerede varianter på varelister

  Hjælp kunden og øg din konvertering, ved allerede på varelisten, at vise hvilke varianter der er tilgængelige. Varianterne kan vises fast, eller ved at føre musen over en vare.
 • Facebook chat

  Har du en Facebook side, kan du bruge den til håndtering af kundesupporten. Funktionen vises som en chat på webshop, som kan åbnes og lukkes af kunden. Alle samtaler oprettes som en almindelig samtale, som du måske i forvejen kender fra Facebook. Her kan du samtidig se kundens Facebook profil, se hvor han er fra og hurtigt søge i tidligere samtaler. Med denne udvidelse har vi gjort det muligt at vise chatten som åben/lukket i bestemte tidsrum for alle ugens dage.
 • Integration til eksterne systemer

  Kontakt os
  Har du behov for udviklingshjælp. Det kunne eksempelvis være shop-integration til eksterne systemer.

  Vores dygtige udviklere har stor erfaring indenfor feltet.

  Kontakt os for nærmere dialog.
 • Scannet til DanDomain

  Har du behov for udviklingshjælp. Det kunne eksempelvis være shop-integration til eksterne systemer.

  Vores dygtige udviklere har stor erfaring indenfor feltet.

  Læs mere her

Specialudvikling af udvidelser til din DanDomain webshop

Vi udvikler alt fra små funktioner til store system-integrationer

Har du et særligt ønske til din webshop, en smart funktion eller noget en idé til en udvidelse som kan forbedre konverteringen i den webshop - så bare sig til. Vi har gennem tiden udviklet alt fra automatiske produktoprettelser til avancerede kundecentre.

Da DanDomain er et hosted system, er systemet ens for alle - hvilket betyder, at du ikke bare kan kontakte DanDomain og bede dem lave en unik funktion til din webshop.

Som certificeret designpartner, kan vi hjælpe dig med at designe og udvikle helt unikke funktioner og udvidelser til din webshop, og mulighederne er næsten uendelige.

Tak for din henvendelse.

Vi sidder klar til at hjælpe

Dynamik, kreativitet og skarphed

 • Simon D. Walther
  Partner & Webudvikler
  simon@bewise.dk
  Partner, UX Designer & Webudvikler

  Passioneret e-handelsnørd i over 12 år. Jeg er uddannet mediegrafiker med fokus på webudvikling, webdesign og e-handel.

  Igennem 12 år har jeg hjulpet virksomheder med design, udvikling og konverteringsoptimering indenfor e-handel, med fokus på salgsoptimering.


  simon@bewise.dk
 • Thomas H. Bangsø
  Partner & Webudvikler
  thomas@bewise.dk
  Partner og Webudvikler

  Over 26.000 timers erfaring indenfor e-handel. Uddannet mediegrafiker med speciale i webudvikling. Min store passion er design og frontend udvikling. Jeg har hjulpet mere end 500 webshops de sidste 14 år.

  Innovativ, dedikeret og perfektionistisk fyr som altid holder et skarpt øje med nyeste tendenser.


  thomas@bewise.dk
 • Jens Kvist
  Webudvikler & UI designer
  jens@bewise.dk
  Wedudvikler

  Kreativ sjæl med flair for design og brugervenlighed i webshops, hjemmesider og apps.


  Jeg har erfaringen med stort set hele Adobe-pakken, Wordpress, WooCommerce, Dandomain, Node.js, React, React Native og massere af forskellige kodesprog.


  jens@bewise.dk
 • Jacob Jensen
  Full Stack Udvikler
  jj@bewise.dk
  Full Stack Udvikler

  Erfaring udvikler med bred erfaring inden for system- og webudvikling.


  jj@bewise.dk
 • Kasper Kristensen
  Full Stack Udvikler
  kasper@bewise.dk
  Full Stack Udvikler

  Erfaring udvikler med bred erfaring inden for system- og webudvikling.


  kasper@bewise.dk
71 99 22 07