alertbar

Webapp

  • Èt klik fra din shop
  • Øget synlighed
  • Brugerdefineret ikon og navn
  • Push-notifikationer
Konverter din webshop til en mobilapp! Med vores web-app-plugin kan dine kunder nemt tilføje din webshop til deres hjemmeskærm og få en mobiloplevelse uden besvær med at downloade en separat app
Introduktion & tutorial

Webapp & Smartphone

I det store og hele giver en webapp, der installeres på kundernes hjemmeskærm/smartphones, en praktisk, integreret og brugervenlig oplevelse, der kan bidrage til at øge engagementet, synligheden og salget.

Web-app

Push-notifikationer

Visse mobile styresystemer tillader push-notifikationer, som giver mulighed for at sende vigtige meddelelser og opdateringer direkte til brugerne, selv når appen ikke er åben. Dette kan forbedre engagementet og holde brugerne opdaterede om relevante begivenheder eller tilbud.

Web-app

Èt klik og altid top of mind

En mobilapp til hjemmeskærm giver brugerne mulighed for hurtigt at få adgang til din webshop uden at skulle åbne en internetbrowser og skrive URL'en hver gang. Samtidig vil din webshop altid være top of mind hos dine kunder, og du vil blive promoveret dagligt via kundernes hjemmeskærm.

Web-app

Hjælp og guides

Step 1

Generelt

App navn

Skriv det app navn du ønsker skal fremstå på dine kunders hjemmeskærm/smartphone under app-ikonet.

Startside

Her skal du vælge hvilken side dine kunder skal åbne op, når de åbner din app. Det vil typisk være forside, men du har også mulighed for at angive en specifik URL.

Vælg temafarve

Vælg baggrundsfarven på app-ikonet.

Step 2

App ikon til hjemmeskærm

Baggrundsbillede

Istedet for en baggrundsfarve, kan du her uploade et baggrundsbillede.

Uoload logo

Her vil man typisk uploade et ikon der skaber genkendelighed. Det kunne være dit logo eller andet som kunderne kan huske din webshop for.

Step 3

Popup

Aktiver popup

For at få maksimal udnyttelse af Webapp, bør du aktivere "Popup", som er en boks der kommer frem nederst på kundernes smartphone/skærm. Popup guider kunderne nemt til at tilføje din webshop til hjemmeskærm.

Styling

Skriv tekst til popup, og design den, så den passer til din webshop.

Step 4

Start-up skærm

Generer automatisk

Vi generer automatisk ud fra dine design indstillinger.

Generer IKKE automatisk

Design din eget start-up skærm. Her har du mulighed for at uploade et baggrundsbillede og eller et logo. Start-up skærm er et skærmbillede som vises ganske kort, mens din app loades og åbner.